vineri, 5 iunie 2009

Orientari Secsuale -Episodul 1: ZooGayul


Vorbeam deunazi cu cineva(de sex feminin) si, din una in alta imi spune ca se duce la piscina si ca trebuie sa se epileze.Inteleg ca femeile vorbesc cacaturi de astea intre ele, dar ce ma intereseaza pe mine?Adica sincer , atata timp cat nu te culci cu mine si nu tre sa vin inarmat cu drujba sau cu gateru sa-mi fac loc ,de ce m-ar interesa?...Pe de alta parte, tu te epilezi doar cand te duci la bazin ? In restul timpului arati cam asa? :

Nici nu vreau sa ma gandesc la chestia aia care arata ca un animal scapat din cusca strangulat cu o bucata de carpa. A face sex cu chestia aia e pura zoofilie.Chiar mai rau.
Ca tot veni vorba de zoofili, dupa parerea mea ,mai rau decat un zoofil, e un zoogay ; dupa ce ca o arde cu animale, acestea sa mai fie si de sex masculin.Scarbos rau! Apoi, sa ai un amic de asta e foarte aiurea.Daca ar fi gay simplu sa zicem ca e ok, fiecare cu orientare lui sexuala , dar asa…vine asta in vizita la tine , sa beti o bere sau ceva, pe langa faptul ca tre sa-ti pazesti fundul, sa fii atent sa nu faci vr-o miscare brusca care sa nu-l bage la idei, mai trebuie sa ai grija si de catel , pisica , sau ce ai in casa ,ca nu cumva , intr-un moment de neatentie sa-l gasesti cu animalutul in brate.Mangaierile lui afective o sa-l marcheze pe viata.Mai rau e daca stai la casa.O sa te intrebe zoogay-ul: “Pot sa intru si eu in cur-te la tine?” Pe langa asta , daca mai cresti o gaina, ceva e si mai nasol.De exemplu de Craciun; il chemi la tine sa te ajute sa taiati porcu’ (la mine in Moldova e o traditie :dupa ce se taie porcul se pune un pled pe el si cineva, deobicei un copil din familie se urca pe porc calare) si dupa ce s-a terminat crima si incinerarea cu butelia ,sa il gasesti pe asta “calarind” porcul.Iti mai arde dupa asta de pomana porcului sau de o tochitura?
Cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci e sa te duci cu amicul tau la gradina zoologica.Va plimbati pe langa custile animalelor si pe asta déjà il trec toate apele .Daca ai apucat sa faci aceasta gresea
la cel mai bine e sa-l lasi acolo si sa fugi cat te tin picoarele…pentru ca in acest caz exista doua variante ,ori intra asta intr-o cusca nesupravegheata si va salta dupa politia pe amundoi, ori intra in covalescecenta si casuna pe tine.
Asadar,paziti-va spatele! …sau fundul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu