miercuri, 24 iunie 2009

Orientari Secsuale - Episodul 2: Homosexualitatea la animale


Am citit deunazi intr-un ziar un articol despre homosexualitatea la oameni si la animale.Foarte interesant! Deci oamenii nu sunt singurii care si-o dau la dos.
Iata deci , pe scurt , cinci teorii care motiveaza poponarismului la oameni si animale:
1. Teoria "baiatului din incaperea inchisa": daca practicati vre-un sport de sala e posibil ca unul din partenerii de miuta sa va supuna la obscenitati ,iar pe urma si la perversiuni.Mai rau e daca va si place.La delfini e exact la fel.La maimute e treaba aia ca la puscarie : esti mai fraier-te lasi babardit ca sa-ti mearga bine.La serpi e diferit,ti-e frig te duci la o anaconda sa-ti faca o frectie cu coada ca sa nu merlesti.
2. Teoria emascularii: esti impotent,nu ai succes la femei,atunci vezi poate merge la barbati.La animale e altfel: ai nevoie de gasca pentru dominatia teritoriului ,lasi dracu femelele si babardesti masculii; cred ca acelasi principiu e folosit si in mafie.
3. Teoria "oops"-ului: ai iesit dintr-un bar un pic drojdit,intuneric afara, agati o gagica,o duci la tine acasa ,o dezbraci, si ce sa vezi: are penis.In loc sa o babardesti tu,te babardeste ea.Asa e si la insecte si pesti , un ruj, o posetuta, si gata travestitul.
4. Teoria "curiozitatii". Tineretea te indeamna sa vezi cum e sa fii homo.Si cum curiosii mor repede (de sida in general) ,vor macar sa moara informati.Valabil atat la oameni cat si la animale.50% din curiosi devin gay.Din punctual de vedere al acestei curiozitati eu merg pe principiu “Crede si nu cerceta!”
5. Teoria 2 in 1.Aici animalele sunt diferite fata de oameni. “Isi lasa sperma pe organele genitale ale altui mascul,pentru ca atunci cand acesta comportamentul unor masculi de a-si depozita sperma in preajma organelor sexuale ale altor masculi, care pot fecunda ulterior o femela, sporind sansele perpetuarii speciei.”=>Comportament deplasat, eu cred ca astia o dau in perversiuni.
Asa ca , daca vedeti ca va vine cainele si incepe sa va calareasca piciorul, ori il impuscati,ori aveti grija sa nu umblati dezbracat prin fata lui. Asta daca nu cumva va place…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu