vineri, 8 mai 2009

Dupa blocurile gri

De ceva timp sunt in renovare si stau la niste prieteni prin Dristor.Intr-o seara ,cand cumparam paine de la magazinul din colt, am auzit o discutie:
Client: -Putem sa bem si noi doua beri aici , in fata magazinului?
Vanzator(cred ca era patronul): -Imi pare rau , dar nu se poate.Stiti zona e destul de rau famata si politaii cam bantuie pe aici si nu vreau sa am probleme.
Din acest scurt dialog am inteles ca tre sa am grija cum ma misc, pe unde imi parchez masina s.a. ca zona rezpectiva clocaie de baieti rai.Pe langa asta in fiecare seara la scara blocului , la intrare , te intampinau niste spargatori... de seminte , eventual cu o bere langa ei, cu niste fetze un pic cam dubioase.Din cand in cand pe langa ei mai erau si niste pitipoance pe care eu prima data am crezut ca le scot baietii la produs.In fine, zona periculoasa ...
Intr-o seara in timp ce imi asteptam sotia in fata blocului la cativa metri de spargatorii de seminte am prins cateva fragmente din discutia lor aprinsa:
“-Mah, stii ce am facut aseara?
- Ce mah?
(de acum ma asteptam sa povesteasca cum a spart vre-o masina , a furat ceva , a batut pe cineva sau cine stie ce altceva , asa ca m-am mai miscat vr-o doi metri mai incolo ca nu cumva sa para ca trag cu urechea si sa ma trezesc luat la intrebari.)
- Mah, am fost la Real si..
- Si ce-ai facut acolo?
- Mi-am luat o conserva de carne in suc propriu la 3lei 50. De aia la 400 de grame.
- Super tare frate! Era la promotie?
- Da, mah.
- Prea tare , in seara asta sa mergi cu mine sa-mi iau si eu una!”
Asa ca in urmatoarea zi am fost pana la Real si am luat de acolo un catalog cu promotii ca in cazul in care se leaga vreunul din baietii rai de mine sa pot sa-i spun:
“- Ce mah?Esti smecher?Vrei sa ne batem?Hai mai bine , frate, sa-ti arat ce promotii smechere au astia la Real!”

3 comentarii:

  1. Imi place stilul lui sicka, e minunat asa cum povesteste el.

    RăspundețiȘtergere
  2. SA MAI VII LA NOI!....SI SA CUMPERI SI CONSERVA SA AI CU CE SA TE APERI:)))

    RăspundețiȘtergere